Att sova bland sidenlaken

Efter en helgtripp så tillbringades fredagen på ett hotell i centrala Jönköping. Här följer en djuplodande analys.

Rummet
Ett hotellrum är svårt att beskriva som något annat än ett hotellrum. Det är rena linjer, mycket brunt och beigt, tråkig inredning och klassiskt fula avlastningsområden. Sängen är dock fin och väldigt välbäddad. Nästan så det är svårt att krypa ned under de nytvättade lakanen. Att toalettpappershållaren påminner om högstadiet är dock ett klart minus, var är det vikta toalettpappret som man längtat så länge efter att få uppleva?
Betyg: tre av fem lilla skeden. Inte särskilt nyskapande direkt utan snarare lite tråkigt, men ändå sådär lagom svenskt bra om ni förstår hur jag menar. Man säger inte direkt wow utan mer det här är la schysst.


Sängen
Är stor och rymlig. Gott om plats att bre ut sig på och sängen är så mjuk så man nästan mår dåligt. Skönaste är dock lakanen som känns som lätta smekningar mot kroppen. Att sängen har en snygg design är ett stort plus och att den är så fint bäddad gör att man nästan inte vill förstöra den genom att lägga sig i den.
Betyg: Som ni vana läsare vet så är min säng i Kalmar hård som en sten med titanmadrass så därför känns en såpass mjuk säng bara fel. Inte skönt alls utan mer jobbigt. Två lilla skeden av fem blir det här.


Sömnen
Som jag redan klagat på var madrassen för mjuk och sömnen blev därför sådär. Att rummet var tokvarmt under natten och att Erik som sov i sängen bredvid snarkade förstörde stora delar av natten. Sömnen kan också påverkas av att jag gick till sängs fyra på natten och gick upp nio för att äta hotellfrukost. Vilket visserligen var helt underbart gött.
Betyg: Sammantaget får sova på hotell i metropolen Jönköping endast två lilla skeden av fem. Detta på grund av att jag sov riktigt dåligt vilket visserligen kan bero på många olika saker. Framför allt dålig ventilation.

/ Elton Hansson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0